Hoefkens: "Dit is een klotegevoel"

Jarryd Naegels
| 18 reacties
Hoefkens: "Dit is een klotegevoel"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge gaf bij Zestafoni onbegrijpelijk tot twee maal toe een voorsprong uit handen. "We kunnen de boel blijkbaar niet dichthouden", reageerde trainer Adrie Koster.

De spelers van blauw-zwart baalden na afloop. De Bruggelingen liepen 0-2 en 2-3 uit, maar moesten toch een gelijkspel toestaan. "Dit is een klotegevoel", was Hoefkens eerlijk. "Maar we hebben wel een goede uitgangspositie, daar draait het om."

Coach Koster begreep het niet dat zijn ploeg alweer een voorsprong weggaf. "Na de 0-2 waren we niet in staat om de bal in de ploeg te houden", merkte hij terecht op. "We hebben de boel niet kunnen dichthouden achteraan. Dat is een werkpunt."

"Tegen STVV gebeurde dit ook al", weet de Nederlander. "We gaan de nodige aandacht hieraan besteden. Normaal moeten drie doelpunten altijd genoeg zijn voor de zege."

Middenvelder Vadis Odjidja miste een grote kans op de 0-3. "Die moest er altijd inzitten", weet de international. Zelf heeft hij geen uitleg voor wat er gebeurde in de tweede periode. "Het liep alweer mis."

"De trainers hadden ons nochtans gewaarschuwd tijdens de rust. Na de eerste goal ontstond er paniek bij ons", zag hij. "Maar er is nog een return. Normaal moeten we het thuis afmaken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties