Jovanovic met verboden schoenen: "Ik ben geen zakenman"

Jarryd Naegels
| 69 reacties
Jovanovic met verboden schoenen: "Ik ben geen zakenman"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Milan Jovanovic zorgde gisteren voor het winnende doelpunt bij Bursaspor. De Anderlecht-aankoop viel ook op door zijn schoenen. De aanvaller droeg namelijk schoenen van Puma terwijl Adidas de kledijsponsor is. "Het was een mooie avond."

Jova viel 25 minuten voor het einde in. Nauwelijks tien minuten later tekende hij voor de winninggoal. De Serviër kon zijn lach niet verbergen na afloop. "We hebben een goeie match gespeeld, beter dan verwacht eigenlijk", zegt hij in de kranten.

"Het was een hel in het stadion met al die Turkse fans. Ondanks dat er weinig ervaring aanwezig was bij ons, hebben we het goed gedaan. Het was een mooie avond", aldus Jovanovic.

De terugwedstrijd moet normaal een formaliteit worden voor paars-wit. "Dit is natuurlijk een heel goed resultaat", weet de spits. "Maar we mogen er niet vanuit gaan dat het voorbij is. Details kunnen veel bepalen."

Een veel besproken item waren zijn schoenen. "Ik moet blijkbaar Adidas dragen. Dat is me nooit gezegd tijdens de contractbesprekingen", zegt de Serviër. "Dat is een zaak voor zakenmannen. Ik zal er volgende week wel over praten met Van Holsbeeck."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties