Reactie Stijnen: "Trek me niets aan van wat supporters roepen"

Stijnen: "Trek me niets aan van wat supporters roepen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Stijn Stijnen vierde zijn terugkeer in eerste klasse met een quasi vlekkeloze prestatie. De doelman pakte uit met een paar knappe reddingen.

"Het is altijd speciaal om terug te keren. Ik wist op voorhand dat mijn prestatie ging uitvergroot worden", lachte Stijnen. "Ik wist dat de spotlights op mij gericht zouden zijn en dan is het bijzonder leuk om met een sterke prestatie te debuteren en daarbij ook nog een punt te pakken. De eerste momenten bij een nieuwe club moeten er altijd op zijn en ik ben blij dat het mij gelukt is."

Zoals verwacht namen de Lierse-supporters Stijnen op de korrel. "Ze kunnen niet harder roepen dan ze de voorbije maanden al gedaan hebben", haalde hij de schouders op. "Ik trek me niks aan van wat ze roepen. Ik heb enkel de fans van Beerschot gehoord en wat zij riepen deed deugd."

Bij de tegengoal was Stijnen volledig kansloos. "Ze tikken het perfect uit en de bal wordt lekker binnengeschoten. Ik ben tevreden dat we nog een punt konden pakken. Dit is de prestatie van heel de groep."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties