Zware avond voor Europese toppers in voorronde Europa League

Jarryd Naegels
| 25 reacties
Zware avond voor Europese toppers in voorronde Europa League
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gisteravond werden er heel wat duels afgewerkt in de laatste voorronde van de Europa League. Sevilla, AZ, Schalke 04 en Rangers gingen verrassend onderuit.

Heel wat Europese toppers zijn blijkbaar nog niet klaar voor het grote werk. Schalke 04 ging met 2-0 onderuit op het veld van HJK Helsinki. Ook AZ verloor in Scandinavië. Het werd 2-1 bij het Noorse Aalesunds.

De Spaanse grootmacht Sevilla moest de duimen leggen bij Hannover. De Duitsers haalden het met 2-1. Rangers werd geklopt met 2-1 op bezoek bij Maribor. Panathinaikos kreeg zelfs een 3-0-pandoering te verwerken van Maccabi Tel-Aviv.

AS Roma verloor dan weer met het kleinste verschil bij Slovan Bratislava. Sporting Lissabon, Spartak Moskou, PSV en Celtic kwamen niet verder dan een draw.

Lazio Roma en Tottenham zijn zowat de enige clubs die overtuigend wisten te winnen. De Italianen zetten Rabotnicki met 6-0 opzij en The Spurs haalden uit met 0-5 bij Hearts. Ook PSG was trefzeker. Het ging met 0-4 winnen bij Differdange. Fulham en Besiktas wonnen hun wedstrijd met 3-0.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties