Eden Hazard meest opvallende naam selectie Leekens

Tomas Taecke
| 344 reacties
Eden Hazard meest opvallende naam selectie Leekens
Foto: © SC

Georges Leekens sluit Eden Hazard terug in de armen. De schorsing van de middenvelder is opgeschort waardoor Hazard aan de slag kan tegen Azerbeidzjan en de Verenigde Staten.

Georges Leekens en Eden Hazard hebben volgens Sudpresse vrede gesloten. De bondscoach had Hazard voor drie wedstrijden geschorst als straf voor zijn gedrag tijdens en na de interland tegen Turkije.

Leekens lijkt de Franse voetballer van het jaar vergiffenis te schenken en neemt hem op in zijn selectie voor de kwalificatiewedstrijd tegen Azerbeidzjan (2 september) en de oefenwedstrijd tegen de Verenigde Staten (6 september).

Nacer Chadli en Kevin Debruyne zijn geblesseerd. Leekens laat ook Steven Defour uit de selectie bij gebrek aan wedstrijdritme. Denis Odoï sluit voor het eerst bij de groep aan.

 

Selectie Leekens:

Doel: Mignolet (Sunderland), Courtois (Atletico Madrid), Gillet (Bologna)

Verdediging: Alderweireld (Ajax), Odoï (Anderlecht), Kompany (Man.City), Van Buyten (Bayern München), Vermaelen (Arsenal), Vertonghen (Ajax), Lombaerts (Zenit)

Middenveld: Fellaini (Everton), Hubert (Genk), Witsel (Benfica), Simons (Nürnberg), Odjidja (Club Brugge), Van Damme (Standard), Mertens (PSV), Hazard (Rijsel)

Aanval: Dembele (Fulham), De Camargo (Mönchengladbach), Vossen (Genk), Ogunjimi (Genk), Lukaku (Chelsea), Vleminckx (Club Brugge)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties