Witsel: "Dit geeft een betoverend gevoel"

Jarryd Naegels
| 26 reacties
Witsel: "Dit geeft een betoverend gevoel"
Foto: © SC

Axel Witsel speelde gisteravond met Benfica een uitstekende partij tegen Twente. De Belgische middenvelder kroonde zich met twee goals tot matchwinnaar. "Dit geeft een fantastisch gevoel." Standard juicht alvast mee.

Witsel loodste Benfica met twee sublieme doelpunten voorbij een zwak Twente. "Het is betoverend om te scoren voor mijn nieuwe club", deelt de middenvelder zijn emoties in A Bola.

De Belgische international zag ook dat de Portugezen een prima wedstrijd speelden. "We hebben een goede prestatie afgeleverd", zag ook Witsel. "Uiteindelijk moesten we nog tot in de tweede helft wachten vooraleer we konden scoren."

"Uiteindelijk heb ik twee goals gemaakt. Dat geeft een geweldig gevoel en bewijst dat ik me hier heel snel heb aangepast." Vanavond kent Benfica de tegenstanders in de Champions League.

De Champions League-kwalificatie van Benfica is ook goed nieuws voor Standard. De Rouches ontvangen nu immers 500.000 euro extra voor Witsel door een clausule die Pierre François had laten opnemen in de transferovereenkomst.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties