Lille wint van zegeloos Marseille

Melissa Maes
| 7 reacties

Lille heeft zondagavond de topper tegen Olympique Marseille gewonnen met 3-2. Marseillais zit in een diep dal. Na vier matchen staat het op de zestiende plaats.

Moussa Sow bracht de Franse landskampioen na een kwartier spelen op voorsprong. Die score veranderde in de eerste helft niet meer. Na de rust kwam Olympique Marseille op gelijke hoogte dankzij Mathieu Valbuena.

Vijf minuten later bracht diezelfde Valbuena Marseille zelfs op voorsprong. Aurélien Chedjou kon de achterstand niet aanzien en bracht Lille opnieuw gelijk. Met een penalty besliste Sow de match.

Eden Hazard pakt met Lille zeven punten uit vier duels. Olympique Marseille doet het een pak slechter. Na vier wedstrijden heeft het maar drie punten en nog geen enkele zege.