Ultras hebben onderhoud met Standard-spelers

Tomas Taecke
| 36 reacties
Ultras hebben onderhoud met Standard-spelers
Foto: © SC

Voor het vertrek naar Antwerpen zijn de Standard-spelers in overleg getreden met de supporters van de Rouches. Die wilden zich verantwoorden voor de boycot bij de uitwedstrijd in Beerschot.

Geen Luikse gezangen vanavond op het Kiel. Omwille van de hoge ticketprijzen besloten de Rouches niet af te zakken naar Beerschot en bijgevolg hun ploeg niet te steunen in de moeilijke uitwedstrijd.

Enkele kopstukken van de Ultras Inferno en PHK, de twee belangrijkste Ultra-bewegingen van Standard, spraken zondagmorgen met de spelers voor de afreis naar het Antwerpse.

Met die samenkomst willen de Ultras vooral hun steun betuigen en de spelers duidelijk maken dat de fans achter hen staan ondanks de afwezigheid. De groep van José Riga wilde aanvankelijk het verschil bijbetalen, opdat het rode legioen toch aanwezig zou zijn op het Kiel. Dat wilden de Ultras niet, om op die manier geen precedent te stellen.

Ondertussen ziet het ernaar uit dat ook de uitwedstrijd in Oud-Heverlee Leuven zal geboycot worden. De prijs voor een kaartje zou 26 euro bedragen, één euro meer dan een ticket in Beerschot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties