PSG stelt teleur ondanks remonte

Tomas Taecke
| 4 reacties

Paris Saint-Germain heeft opnieuw punten gemorst. De hoofdstedelingen speelden 2-2 gelijk bij degradatiekandidaat Evian, maar maakten wel een 2-0 achterstand ongedaan.

Via goals van Leroy en Sagbo zat de promovendus na twintig minuten op rozen. Recordaankoop Pastore milderde vlak voor rust. In de slotfase nam Bodmer nog een punt mee naar Parijs.

PSG kon mits winst aansluiten bij de top van het klassement. Evian boekte al zijn vierde gelijkspel in zes wedstrijden. De gedoodverfde degradatiekandidaat verloor nog maar één keer dit seizoen.

RENNES - NANCY 1-1

In de andere zondagmiddagwedstrijd deelden Rennes en Nancy de punten. Montano bracht de thuisploeg vroeg op voorsprong. Tien minuten voor tijd bracht Luiz Nancy vanop de stip naast Rennes. Ondanks de knappe puntendeling blijft Nancy laatste in de klassering.