Rangers kloppen aartsrivaal Celtic

Tomas Taecke
| 5 reacties

In de Schotse Premier League heeft Glasgow Rangers stadsgenoot Celtic een 4-2 nederlaag toegediend. De Rangers blijven daarmee leider, met vier punten voorsprong op de aartsrivaal.

De thuisploeg kwam na twintig minuten op voorsprong in de Old Firm, toen Naismith Forster een eerste maal passeerde. Celtic reageerde op het halfuur met de gelijkmaker van Hooper.

Vlak voor de rust bogen de bezoekers de scheve situatie volledig om. El Kaddouri zorgde ervoor dat zijn club met een voorsprong de kleedkamers introk.

De tweede helft was volledig voor Rangers. Jelavic maakte eerst gelijk en tien minuten later liet Lafferty het protestantse stadsdeel opnieuw juichen.

Mulgrew pakte voor Celtic zijn tweede gele kaart en opnieuw Naismith legde de 4-2 eindcijfers vast.