Devroe herleeft bij zijn Roeselare

Mathias Dumarey
| 47 reacties
Devroe herleeft bij zijn Roeselare
Foto: © SC

Luc Devroe (foto) is sinds dit seizoen terug aan de slag bij SV Roeselare, de club die hij destijds verliet voor een avontuur als sportmanager bij Club Brugge. De man herleeft helemaal nu hij terug op Schiervelde is.

Luc Devroe mist naar eigen zeggen Club Brugge niet. "Ik heb er mijn job echt wel graag gedaan, maar ik kan niet zeggen dat ik het mis. Ik slaap nu meer en beter dan ooit en kan nu veel meer tijd maken voor mijn familie. Ook kan ik weer tijd investeren in mijn werk in de immobiliënsector.

Devroe moest bij blauwzwart ophoepelen vanwege zijn slecht transferbeleid. "Ik heb echt mijn best gedaan, maar het volstond blijkbaar niet. Geld is er altijd geweest, maar de vraag is alleen of je het geld ook laat rollen of niet. Nu zijn er ginds mensen aan het roer die dat blijkbaar wel doen", gaat Devroe verder.

Bij Roeselare weet Devroe dat de club nog steeds de sporen draagt van het eersteklasseavontuur. "We werken hier keihard om de schulden weg te werken, maar elke dag vallen er nog nieuwe lijken uit de kast", besluit Devroe.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties