Chadli na maanden blessureleed dichtbij rentree

Magg Brown .
| 2 reacties
Chadli na maanden blessureleed dichtbij rentree
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nacer Chadli hoopt binnenkort weer te kunnen schitteren voor FC Twente. De aanvaller staat al een poos aan de kant met een blessure, maar heeft dinsdag de groepstraining weer hervat.

Chadli is al twee maanden niet intzetbaar voor Twente vanwege een ontsteking aan de peesplaat bij zijn knie. In eerste instantie leek de blessure niet ernstig, maar hij bleef last houden. Hij besloot in Belgie te revalideren.. Inmiddels gaat het de goede kant op met de international en heeft hij dinsdag weer voor het eerst meegetraind met de selectie van De Tukkers.

"Ik heb geen pijn meer, het gaat goed. Ik voel ook geen angst. Maar ik word nog bewust uit de duels gehouden'', zei Chadli aan TC/Tubantia. Indien de Belg deze week goed doorkomt, zal hij maandag een half uur tot veertig minuten meespelen bij Jong Twente tegen Jong PSV. Dat liet coach Co Adriaanse weten.

De eredivisionist hoopt op 11 oktober nog een oefenwedstrijd te kunnen plannen waarin Chadli de volle negentig minuten kan spelen. Als alles naar wens verloopt zal Chadli 15 oktober zijn rentree maken tegen RKC Waalwijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties