Coach Leverkusen: "Winst tegen Genk noodzakelijk"

Melissa Maes
| 37 reacties
Coach Leverkusen: "Winst tegen Genk noodzakelijk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Leverkusen-trainer Robin Dutt geeft toe dat zijn club favoriet is voor het Champions League-duel tegen Racing Genk. “Onze ambitie is de tweede plaats, dus winst is noodzakelijk.”

“In de competitie zit het momenteel niet goed maar in de Champions League-match tegen Chelsea hebben we, los van het resultaat, een zeer goede wedstrijd gespeeld. Onze ambitie is nog steeds voor de tweede plaats te gaan, dus is winst tegen Genk absoluut noodzakelijk”, laat Robin Dutt weten tijdens een persconferentie.

“Chelsea is veruit de sterkste ploeg uit de reeks, daar gaan Valencia en Genk ook weinig punten tegen halen. Maar een thuismatch tegen Genk moet gewoon gewonnen worden, hoe moeilijk dat het ook zal worden.”

Voor Michal Kadlec is het een blij weerzien met zijn ploegmaat van de Tsjechische nationale ploeg, Daniel Pudil. “We spelen beiden op identiek dezelfde plaats. Ik ben blij dat ik het woensdagavond eens tegen Pudil kan opnemen. Genk is een niet te onderschatten tegenstander, anders word je geen Belgisch kampioen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties