Inter krijgt pak slaag van Napoli

Sam Soetaers
| 45 reacties

Inter blijft sukkelen. Dit keer verloor het in eigen stadion van Napoli. Verder won ook Roma zijn wedstrijd.

Inter is op eigen veld kansloos onderuit gegaan tegen Napoli, dat leider is in de Italiaanse Serie A. Het kantelpunt was de uitsluiting van Joel Obi. Hij moest in de slotfase van de eerste helft naar de kant met een tweede gele kaart. Meteen daarop scoorde Campagnaro de 0-1. De toon was meteen ook gezet voor de tweede helft want het werd nog 0-3. Maggio en Hamsik legden de eindstand vast.

Roma won makkelijk van Atalanta. Bojan en Osvaldo brachten de ploeg uit de hoofdstad op een 2-0 voorsprong. Denis kon na rust de aansluitingstreffer scoren, maar het was Roma dat nog verder uitliep tot 3-1 via een goal van Simplicio.