Live Malinwa op zoek naar punten in het Guldensporenstadion

Jim Bogaert
| 8 reacties
Malinwa op zoek naar punten in het Guldensporenstadion
Foto: © SC

KV Kortrijk ontvangt straks het KV Mechelen van Marc Brys. Met een één op twaalf uit de laatste vier competitiematchen is het voor Malinwa van moeten, wil de club terug aansluiting maken met de subtop.

Ook Kortrijk is uit op eerherstel. De verloren derby tegen Zulte Waregem zit hen nog diep. Het Kortrijkse publiek verwacht niets anders dan een overtuigende thuisoverwinning. Winst betekent ook voor Vanhaezebrouck aansluiting met de subtop.

Kortrijk bouwde in het Guldensporenstadion met een tien op twaalf een ijzersterke thuisreputatie op. Het wordt dus moeilijk vanavond voor een Malinois die, al wil de club het woord niet in de mond nemen, in een lichte crisis zit. Na de pijnlijke 5-1 nederlaag op Bergen, verloor het vorige week nog in eigen huis van Lokeren.

KV Kortrijk moet het nog steeds zonder de geblesseerden David Wijns, Rami Gershon en David Vandenbroeck doen. Mo Messoudi zit zijn tweede speeldag schorsing uit. KV Mechelen kan terug rekenen op Jaime Ruiz. Op spelmaker Julien Gorius is het nog even wachten.

Vermoedelijke opstellingen:

KV Kortrijk: Van Hout, Mulemo, Martin, Capon, Zukanovic, Oussalah, Pavlovic, De Mets, Nfor, Veselinovic, Chavarria

KV Mechelen: Renard, Van Hoevelen, Ghomsi, De Witte, Pandza, Cordaro, Chen, Iddi, Diabang, Oliveira, Wilmet

Wat denkt Bwin over deze wedstrijd?

Kortrijk is favoriet. Een gokje op KV Mechelen daarentegen zal u meer opleveren. U krijgt van ons 150 euro gratiskrediet om te gokken. Schrijf u in via deze website en ga met een zak geld naar huis.

Steekt Kortrijk de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 307,5 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van KV Mechelen wint u maar liefst 510 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties