Manchester United en Manchester City laten elkaar niet los

Sam Soetaers
| 23 reacties

Manchester United en Manchester City lieten dit weekend geen steek vallen en blijven zij aan zij leider in de Engelse Premier League. Ze wonnen respectievelijk van Norwich en Blackburn.

Manchester United kon pas in de tweede helft afstand nemen van Norwich. Anderson en Welbeck scoorden de doelpunten. Voor Manchester United een deugddoende zege na het gelijkspel van vorige week. Norwich verliest zijn eerste wedstrijd na een reeks van twee overwinningen op rij.

Manchester United heeft 19 punten. Dat zijn er evenveel als concurrent Manchester City. De ploeg van Vincent Kompany, die de hele wedstrijd uitspeelde, won makkelijk met 0-4 van Blackburn. De doelpunten kwamen van Johnson, Balotelli, Nasri en Savic. Alle goals vielen na rust.