Reactie Van der Elst: "Geluk eindelijk aan onze zijde"

Tomas Taecke
| 10 reacties
Van der Elst: "Geluk eindelijk aan onze zijde"
Foto: © SC

Franky Van der Elst pakte met zijn STVV een knap punt op Cercle. In een dolle slotfase leken de Truienaars opnieuw met lege handen naar huis te gaan, maar een own goal van Nuno Reis besliste daar anders over.

"We zijn tevreden met het punt dat we in de slotminuut in Brugge hebben weggekaapt", opent Van der Elst de persconferentie. "Het was een beetje een omgekeerd scenario van wat ons de voorgaande wedstrijden is overkomen. Toen gingen we in extremis onderuit tegen Gent en Genk", weet de Truiense coach nog goed.

"De eerste helft hebben we goed gespeeld. We kregen ook de eerste loepzuivere kans van de wedstrijd. Nadien kwam Cercle opzetten maar wisten we toch de openingsgoal aan te tekenen", aldus Van der Elst.

"Na de pauze werden we achteruit gedrongen. Na de uitsluiting van Daerden en de tegengoal net erna wisten we dat het heel moeilijk zou worden om niet onderuit te gaan. Ondanks de late treffer van Baldé hebben we met de nodige portie geluk toch een zeer bevredigend punt kunnen pakken", rondt de Bruggeling af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties