Capello: "Als nieuw team draait, blijft hij op de bank"

Jim Bogaert
| 8 reacties
Capello: "Als nieuw team draait, blijft hij op de bank"
Foto: © SC

Na de domme rode kaart van Wayne Rooney op Montenegro lijkt Fabio Capello met een plan B op de proppen te komen. Een plan waarin de Manu-spits geen rol meer lijkt te spelen.

Rooney zal in de eindronde van het EK in Polen en Oekraïne hoogstwaarschijnlijk een match of twee matchen van op de bank moeten toekijken. Maar Capello zou hem volgens The Sun wel eens kunnen laten blijven zitten.

Capello moet nu naar oplossingen zoeken om een nieuw team te bouwen. Zo zal hij Rooney niet laten spelen in de vriendschappelijke wedstrijd op Wembley tegen Spanje. Als Capello zijn nieuw team, zonder Rooney, daadwerkelijk ook goed draait, zou de goalgetter wel eens het hele toernooi op de bank kunnen blijven zitten.

“Als we een oplossing vinden en we spelen goed op het EK, dan zal hij moeten knokken om nog bij de elf te geraken”, weet Capello nu al te zeggen. “Ik heb in mijn carrière al veel goede spelers op de bank gezet”, waarschuwt de Engelse bondscoach. “Maar ik neem hem sowieso mee naar Euro 2012 en hoop dat het maar bij een schorsingsdag blijft.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties