Interview Been: "Een kleine stunt tegen Chelsea"

Robby Morren
Robby Morren
| 12 reacties
Been: "Een kleine stunt tegen Chelsea"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond hoopt heel Limburg op een stunt van Racing Genk tegen Chelsea. Trainer Mario Been klinkt alvast zeer strijdvaardig. "Misschien zit er een kleine stunt in."

Robby Morren in Genk

De 5-0 nederlaag op Stamford Bridge is doorgespoeld. "We willen een heel ander Genk laten zien dan in Chelsea. Daar waren we veel te timide en speelden we te veel achteruit." Veelbelovende woorden van Been die een pak meer lef van zijn team wil zien.

"Wij spelen aanvallend, ook tegen Chelsea zullen we dat doen. Kevin en ook andere spelers zijn in staat te scoren. We zullen zeker 1 of 2 echte kansen krijgen en dan is het kwestie van die binnen te trappen."

"We willen een ander Genk laten zien dan in Chelsea"
Mario Been

Toch moet de landskampioen ook de nodige voorzichtigheid aan de dag leggen. "Elk balverlies kan dodelijk zijn, zij hebben de spelers die dat kunnen afstraffen. Wij zullen heel gegroepeerd moeten voetballen."

Stunt
We vroegen de coach wat voor hem een goed resultaat is. "Een gelijkspel of winnen is een prima resultaat. In Chelsea hebben we gedurende 90 minuten achter de bal gelopen. Nu moeten we ervoor zorgen dat het langer een wedstrijd blijft en misschien zit er wel een kleine stunt in."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties