Scoort Vossen opnieuw tegen André Villas-Boas?

Robby Morren
Robby Morren
| 17 reacties
Scoort Vossen opnieuw tegen André Villas-Boas?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Racing Genk speelt vanavond zijn 50e Europese wedstrijd. Leuk is dat het hiervoor in de Champions League mag aantreden tegen voetbalgrootheid Chelsea, dat maandagavond een training afwerkte in de Cristal Arena.

Robby Morren in Genk

Racing Genk en de Champions League, tot dusver is het nog niet helemaal een geslaagd huwelijk want de Limburgers konden op het kampioenenbal nog geen enkele keer een wedstrijd winnen, niet tijdens hun vorige deelname in 2002-2003 en ook dit seizoen nog niet.

Wat meer is, Genk is één van de twee teams die nog geen enkele keer wisten te scoren in de groepsfase van deze Champions League-editie. Het andere team dat nog op zijn eerste goal wacht is Dinamo Zagreb. 

Jelle Vossen
Mogelijk kan Jelle Vossen wel voor die eerste Genkse goal zorgen. Vorig seizoen trof Vossen immers twee keer raak tegen coach André Villas-Boas die toen aan het sportieve roer stond bij FC Porto. De Portugese club schakelde Genk toen uit met 0-3 en 4-2. Beide Genkse goals werden toen gescoord door Vossen. 

Real Madrid
Hoop is er natuurlijk altijd en coach Mario Been gaf al aan vertrouwen te hebben in zijn team. In 2002 ging Genk ook zwaar de boot in bij Real Madrid (6-0) maar in eigen huis konden de Limburgers wel een 1-1 gelijkspel uit de wacht slepen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties