Sonck heeft geen mededogen met Adrie Koster

Mathias Dumarey
| 107 reacties
Sonck heeft geen mededogen met Adrie Koster
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Adrie Koster, nu de ex-trainer van Club Brugge, krijgt veel medelijden na zijn ontslag bij blauwzwart. Maar op tranen van Wesley Sonck (foto) hoeft de minzame Nederlander niet te rekenen.

Het is een publiek geheim dat Wesley Sonck en Adrie Koster destijds bij Club Brugge niet meteen door dezelfde deur konden. De aanvaller die nu bij Lierse speelt heeft in HNB dan ook geen medelijden met de Zeeuw nu die werd ontslagen bij blauwzwart.

"Als je met 4-2 leidt tegen Genk, dan moet je dat gewoon slim uitspelen. Koster zegt daarop dat ze vergeten zijn te voetballen. Dat kunnen ze zich misschien wel permitteren bij Barcelona of Manchester United, maar niet bij Club Brugge. Ik vind dat je bij een 4-2-voorsprong verdedigender moet gaan voetballen. De voorsprong vasthouden is dan het belangrijkste en op de counter spelen. Koster had ervoor moeten zorgen dat de ruimtes veel kleiner werden en dat heeft hij nagelaten. Het kost nu zijn vel, maar ja, hij had maar nooit zo naïef mogen later verder spelen", besluit Sonck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties