Interview Villas-Boas: "Lukaku staat voor grootste uitdaging van zijn leven"

Robby Morren
Robby Morren
| 16 reacties
Villas-Boas: "Lukaku staat voor grootste uitdaging van zijn leven"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Romelu Lukaku staat bij Chelsea voor de grootste uitdaging van zijn leven. Dat vertelt zijn coach Andre Villas- Boas over zijn Belgische aanvaller.

Robby Morren in Genk

Lukaku kreeg nog niet bijzonder veel speelkansen bij Chelsea, ook tegen RC Genk kan hij niet spelen want hij werd niet opgenomen in de spelerslijst die Chelsea indiende voor de Champions League. Villas-Boas zegt in het talent van Lukaku te geloven maar de kans dat hij snel meer speelminuten zal krijgen, lijkt eerder klein.

"Lukaku is wat ongelukkig geweest in de wedstrijden waarin hij is gestart. In beide wedstrijden vielen we met tien man, het waren twee matchen van 120 minuten en één daarvan speelde hij volledig uit. Hij heeft ook met de reserven gespeeld."

"We hebben Lukaku naar Chelsea gehaald omwille van zijn talent"
André Villas-Boas

Villas-Boas benadrukt dat de concurrentie moordend is voor Lukaku. "Lukaku staat nu voor de grootste uitdaging van zijn leven want de spelers waarmee hij moet concurreren zijn de beste ter wereld: Torres, Anelka, Drogba, Sturridge. Dat zijn allemaal extreem goede voetballers."

Toch bevestigt de succescoach dat hij potentieel ziet in de jonge Belg. "De uitdaging is immens voor Lukaku maar we hebben hem naar Chelsea gehaald omwille van zijn talent."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties