Reactie Verkempinck: "Schitterende sfeer dankzij 3000 fans"

Tomas Taecke
| 30 reacties
Verkempinck: "Schitterende sfeer dankzij 3000 fans"
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Rudy Verkempinck verliet St. Andrews met gemengde gevoelens. De interim-coach zag een sterk Club voor de rust dat na de koffie uiteindelijk stand kon houden tegen een verpletterend Birmingham.

"In de eerste helft lieten we de bal goed rondgaan en konden we ons spel spelen", zag Verkempinck. "Via Odjidja en Vazquez konden we netjes tussen de linies voetballen".

"Na de rust kregen we het lastig met de hoge druk van Birmingham", zag ook Verkempinck. "Vooral Murphy en Beausejour hebben ons pijn gedaan. Uiteindelijk was ik tevreden dat we stand hielden en alsnog een punt konden veiligstellen".

"In de zestien meter moet je geen lichte overtredingen maken", beoordeelde de coach de strafschopfout van Donk. "Of het een penalty was of niet laat ik voorlopig in het midden".

"De drieduizend meegereisde fans hebben er een schitterende sfeer van gemaakt. Uiteindelijk is een puntendeling geen slecht resultaat. We mogen niet vergeten dat Birmingham al zeven wedstrijden ongeslagen was", aldus Rudy Verkempinck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties