Chadli: "Eerste kennismaking met hoofdveld Sclessin"

Chadli: "Eerste kennismaking met hoofdveld Sclessin"
Foto: © SC

Nacer Chadli is na zijn blessure terug bij de Rode Duivels. De 22-jarige winger zal vrijdag tegen Roemenië zelfs op een basisplaats mogen rekenen omdat Georges Leekens de voorkeur geeft aan Luikenaars.

Chadli is zelfs een jeugdproduct van de Rouches alvorens hij in 2005 naar MVV verhuisde. "Vrijdag wordt een speciale wedstrijd voor mij", aldus Chadli in HLN. "Ik heb dan wel zeven seizoenen bij Standard gevoetbald, in die periode heb ik nooit op het hoofdveld gespeeld. Het wordt voor mij dus een eerste kennismaking met de grasmat van Sclessin. Er komen ook veel jeugdvrienden kijken, dat is voor mij een extra motivatie."

Bij Georges Leekens ligt Chadli alvast in de bovenste schuif. Voor hem is de speler van Twente een vaste waarde in het elftal. "Oh ja? Dat is altijd leuk om te horen, zeker als je de concurrentie bekijkt. Aan mij om die mooie woorden van de bondscoach te bevestigen op het veld. Bij Twente voetbal ik momenteel iets centraler, achter de spitsen. Die positie bevalt me wel. Bij de Rode Duivels speelde ik tot nu toe steeds op links en ook dat liep goed. Waar ik speel, maakt me niets uit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties