Reactie Camus: "Voor de match was het gevoel nochtans goed"

Camus: "Voor de match was het gevoel nochtans goed"
Foto: © SC

Wat een rouwstoet die er uit de kleedkamer van Genk kwam. De 7-0 tegen Valencia zal nog een tijdje blijven nazinderen, al hoopt Fabien Camus dat zijn ploegmaats snel de knop kunnen omdraaien.

Johan Walckiers in Valencia

Camus kon zich moeilijk verzoenen met de uitslag. "Voor de match was het gevoel nochtans positief. We hadden het gevoel dat we hier een degelijk resultaat konden neerzetten", aldus de middenvelder die even ook als aanvaller aan de slag moest. "Dit doet pijn! Daar mag je zeker van zijn. We begonnen met goede moed en hadden enkele kansen, ook ik. Maar dan wordt het 2-0, 3-0 en dan zakt de moed in je schoenen."

"Hier moeten we uit leren, ook voor de competitie, want dat blijft het belangrijkste", beseft Camus die zondag met Genk naar het op dreef zijnde Gent moet. "We zijn verplicht om dat tegen dan vergeten te zijn. Liefst morgen al. We hebben geen andere keuze, want via de competitie kan je je kwalificeren voor nog meer matchen tegen tegenstanders van dit niveau. En het kan alleen maar beter gaan", besloot de Fransman.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties