Lezer gratis naar Real - Barça: "Ben nog nooit in Bernabeu geweest!"

Fabian Morren
| 5 reacties
Lezer gratis naar Real - Barça: "Ben nog nooit in Bernabeu geweest!"
Foto: © SC

Stel je voor: je mag gratis naar dé voetbalklassieker in Spanje en misschien wel in de hele wereld gaan kijken: Real Madrid – Barcelona. Voor Berry Wels en zijn broer is het geen droom, maar pure realiteit. Dankzij Voetbalkrant.com en Bwin mogen zij hun koffers pakken richting Madrid.

Berry en zijn broer kregen een reis aangeboden ter waarde van 2000 euro. Wat mogen zij straks verwachten?

*Vlucht heen en terug naar Madrid vanuit Brussel
*Overnachting in een viersterrenhotel aan Santiago Bernabeu
*2 inkomtickets voor deze weergaloze match.
*En nog wat cadeaus van Bwin

Tevens zullen ze een stadiontour krijgen en het o zo roemrijke museum van Real Madrid mogen bezoeken.

Voor welke ploeg supporter je voor in Belgie? Waarom?
“Beerschot. Mijn familie en vriendenkring bestaan voornamelijk uit Beerschot-supporters. Mijn nonkel was vroeger al diehard supporter van Beerschot, nog voor de periode van het ontstaan van Germinal Beerschot. De passie voor de club is dus doorgegeven en nog steeds aanwezig.”

Ga je thuis zien of op verplaatsing of volg je eerder je ploeg passief?
“Ik volg het de laatste twee jaar eerder passief maar ben in de beginperiode van Germinal Beerschot voor enkele jaren naar iedere thuiswedstrijd gaan kijken. Nu probeer ik af en toe een thuiswedstrijd of een uitwedstrijd mee te pikken.”

Real of Barcelona, of toch nog een andere ploeg in Spanje?
“Real Madrid. Zonder twijfel. Waarom? Ik voel veel meer passie en sympathie voor Real Madrid dan voor Barça. Al heb ik nog nooit de kans gekregen om in Santiago Bernabéu een wedstrijd bij te wonen. Bij deze dus bedankt Voetbalkrant.com en Bwin!”

Messi of Ronaldo?
“Cristiano Ronaldo: een schitterende speler, geweldige techniek en steeds belangrijk voor het team. Al moet ik er wel bij zeggen dat ik ook wel kan genieten van acties van Messi.”

Wie is je jeugdidool?
"Ik ben altijd wel fan geweest van Raul Gonzales Blanco. Ik volgde hem op de voet bij Real Madrid en ik vind hem nog altijd een schitterende speler.”

Ben je al vaak naar buitenlandse matchen gaan kijken of is dit de eerste?
“Ik heb al enkele matchen in de Nederlandse competitie mogen bijwonen (PSV en Vitesse), maar dat is toch weer al enkele jaren geleden. Verder dan Nederland ben ik nog niet geraakt om een Europese match bij te wonen.”

Ben je al lang klant bij Bwin? Via onze gratis 150 euro actie?
“Ik ben al enkele jaren klant van Bwin. Ik mag wel zeggen dat ik een vrij actieve gebruiker ben. Ik zet toch minstens enkele weddenschappen per week op Bwin. Dankzij Voetbalkrant.com kon ik genieten van een bonus van 55 euro als bestaande klant en natuurlijk de deelname aan de verloting voor de schitterende reis, waarvoor dank!”

Welke weddenschappen heb je onlangs gedaan om die reis te winnen. Wat is het meeste dat je hebt gewonnen?
“Mijn meest recente en meest gewonnen weddenschap is de wedstrijd van Siena - Inter Milaan (27/11). Ik speelde 50 euro inzet aan een notering van 2.30. Ik speel ook graag gecombineerde weddenschappen voor kleinere bedragen.”

Win nu veel geld, dankzij de 150 euro die u gratis krijgt van Voetbalkrant.com. Meer info op : http://www.voetbalkrant.com/150

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties