Totti: "Ik denk na over een vertrek"

Melissa Maes
| 6 reacties
Totti: "Ik denk na over een vertrek"
Foto: © SC

Francesco Totti denkt na over een vertrek bij AS Roma. De vedette zit dit seizoen tot zijn ongenoegen veel op de bank en heeft problemen met een kleine groep fans.

"Ik denk de afgelopen tijd weleens over een vertrek na. Als ik het probleem ben voor Roma zal ik een stap opzij moeten doen. Daarmee doel ik niet op een probleem met de trainer, de club of mijn ploegmaats, maar vooral met een kleine groep supporters", aldus Francesco Totti.

Het icoon van AS Roma werd afgelopen maandag door een deel van de supporters uitgejouwd nadat hij tegen Juventus een penalty miste. Daardoor kwam AS Roma niet tot een zege. "Als de zaken zich zo blijven ontwikkelen ga ik nog serieuzer nadenken over de mogelijkheid van een vertrek.”

Sportief directeur Walter Sabatini hekelt de kritiek die Totti te verduren krijgt. "Totti zal nooit vertrekken bij AS Roma, hij is AS Roma. We willen dat hij hier de rest van zijn leven blijft. Wanneer hij besluit te stoppen met voetballen ligt er direct een rol in het bestuur voor hem klaar.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties