Lambrecht: "Met vier miljoen voor Tshimanga zijn we tevreden"

Tomas Taecke
| 108 reacties
Lambrecht: "Met vier miljoen voor Tshimanga zijn we tevreden"
Foto: © SC

Roger Lambrecht zal in de winterstop andermaal lijdzaam toezien hoe zijn goudhaantje Derrick Tshimanga langs weerszijden aan de mouw wordt getrokken. De voorzitter van Lokeren vindt vier miljoen een correcte verkoopprijs voor de linksachter.

Roger Lambrecht is ondertussen tachtig jaar maar denkt er nog niet over na om een stap opzij te zetten. Wat betreft linksachter Derrick Tshimanga, heeft de bandenmagnaat al een vraagprijs in zijn achterhoofd.

"Een miljoen of vier zou mij tevreden stellen", legt Lambrecht uit in de kranten. "Hij moet toch niet onderdoen voor al die anderen? Derrick is 22 jaar, een linksvoetige vleugelverdediger en bovendien een kandidaat om Rode Duivel te worden. Als we morgen een goed bod krijgen, mag hij indien hij het wenst vertrekken".

In september ging de jonge Tshimanga eronder door toen onder andere Racing Genk nadrukkelijk aandrong. "Tshimanga was geen vragende partij, maar je weet hoe dat gaat in de voetballerij", zegt Lambrecht. "Managers ruiken geld en dan moet de speler vertrekken. Vorig seizoen was Tshimanga gewild, dit seizoen is dat niet zo. Door blessures speelde hij nog niet goed, enkel tegen Gent was hij woensdag heel sterk".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties