Courtois heeft soms heimwee naar Racing Genk

Melissa Maes
| 13 reacties
Courtois heeft soms heimwee naar Racing Genk
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thibaut Courtois was even in het land om Kerstmis te vieren, maar de jonge goalie werd vandaag opnieuw verwacht bij zijn eigenaar-club Chelsea. “Ik heb soms heimwee naar Genk."

Thibaut Courtois zakte vandaag met zijn familie af naar Chelsea waar ze de club gaan bezoeken en er staat ook een analyse met keeperstrainer Christophe Lollichon op het programma.

“Clubeigenaar Roman Abramovitsj heb ik nog niet ontmoet. Maar hij vraagt wel mijn evaluatierapporten op. Ik hoop ook met coach André Villas-Boas contact te hebben”, zegt Courtois in HBvL.

“Dinsdag worden dan mijn ogen onderzocht door een oogarts en volgen er sprong- en reactietesten. Ik woon ook de training bij en we gaan zeker mijn toekomst bekijken. Atletico Madrid polste al of ik een langer verblijf zie zitten, maar meer ook niet."

Courtois geeft toe dat hij soms wat heimwee heeft naar Genk. "Als het om de accommodatie gaat, de jeugdwerking en de keeperstrainer. Atletico speelt in een verouderd complex, maar ze zijn nu wel aan het bouwen. De Genkse jeugdopleiding gaf me dan weer alle kansen."

"En Guy Martens is uniek. In Spanje train ik veelal op "rechts en links". Guy oefent situaties in, één tegen één, hij werkt op diepteballen en op flankballen, kracht en reflexen. Zijn oefensessies zijn bijzonder compleet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties