Jorgacevic: "Dacht dat Club koel en professioneel was"

Fabian Morren
| 42 reacties
Jorgacevic: "Dacht dat Club koel en professioneel was"
Foto: © SC

Bojan Jorgacevic speelt nog niet zo lang bij Club Brugge, maar de Servische doelman heeft zich al helemaal aangepast aan zijn nieuwe thuis. "Verrassend", noemt hij dat zelf.

"Ik pas me gemakkelijk aan en Club Brugge heeft verrassend genoeg ook een spelersgroep waar je je gemakkelijk kan in integreren", aldus Jorgacevic in HLN. "Ik kende Club enkel van tegen te spelen en ze leken mij koel en professioneel. Bovendien kwamen ze vorig seizoen veel in het nieuws met incidenten tussen de spelers. Maar hier blijkt helemaal geen probleem te zijn."

Bij AA Gent lijken ze Jorgacevic al vergeten. "Ik heb het liever zo. Ik ben nu immers bij Club. En dat ze me niet missen is niet onlogisch: ze hadden naast mij nog drie goede keepers. Het is niet omdat ik vertrokken ben dat de ploeg ineens ineen zou stuiken."

De eerste nederlaag onder Daum tegen OHL kwam behoorlijk aan. "Hard zelfs, maar misschien kwam het wel op het juiste moment. We weten nu dat we wakker moeten worden. Als we klaar willen zijn voor de play-offs, zullen we ons zulke fouten niet kunnen permitteren. Dat heeft de coach ons ook gezegd en dat is nu wel doorgedrongen, denk ik."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties