Interview Buysse: "Nog niets gehoord van Genk"

Tomas Taecke
| 18 reacties
Buysse: "Nog niets gehoord van Genk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hoewel Bart Buysse nadrukkelijk in verband wordt gebracht met Racing Genk, had de linksachter nog geen contact met de landskampioen. Een vertrek uit Enschede is voor de vleugelverdediger bovendien geen absolute noodzaak.

Twente-verdediger Bart Buysse wordt de laatste weken gelinkt aan Racing Genk. Beide clubs onderhandelen op dit moment over de vraagprijs van de West-Vlaming, die zelf nog geen contact had met de landskampioen. In september haalde het jeugdproduct van Club Brugge overigens nog vlak voor het sluiten van de transfermarkt zijn neus op voor een overgang naar Limburg.

"Op dit moment heb ik met niemand van Genk gepraat", vertelt Buysse aan onze redactie. "Genk toont in ieder geval interesse maar is ondertussen ook met andere verdedigers bezig. Voorlopig is het koffiedik kijken, ik denk niet dat er eerstdaags iets staat te gebeuren. Al kan het natuurlijk plots heel snel gaan", weet de linksachter.

Bart Buysse was vorig seizoen titularis bij FC Twente, dat onder Michel Preud'homme net naast de titel greep. Dit seizoen kan de 25-jarige linkspoot niet langer rekenen op een basisplaats onder de vleugels van keuzeheer Co Adriaanse.

"Ondanks de beperkte speelgelegenheden ben ik allesbehalve ongelukkig in Enschede", zegt de ex-Essevee-speler. "Ik voel mij er thuis en heb het er uitstekend naar mijn zin. Wanneer Genk concreet is en beide clubs het eens zijn, zal ik zeker luisteren. Maar voorlopig zie ik er absoluut niet tegen op om naar Enschede terug te keren, waar ik op drie januari opnieuw verwacht word", aldus Bart Buysse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties