Tözser: "Ik blijf me inzetten voor Genk"

Melissa Maes
| 41 reacties
Tözser: "Ik blijf me inzetten voor Genk"
Foto: © SC

Daniel Tözser is einde contract bij Racing Genk en hij kan naar Anderlecht en buitenlandse teams. “Als ik Genk verlaat, dan wil ik dat zonder ruzie doen.”

Een onmiddellijke transfer is mogelijk, maar Daniel Tözser blijft zich inzetten. “Ik doe mijn werk alsof ik nog een langlopend contract heb. De rest is voor de club en mijn makelaar. Op het veld denk ik alleen aan Genk”, laat de 26-jarige Hongaar weten aan Het Nieuwsblad.

“Zelfs als ik zou weten dat ik na het seizoen zou vertrekken, dan zal ik nog altijd tot het laatste moment alles blijven geven. Anders zou het beter zijn dat ik nu vertrek.” De transferperiode is nog maar begonnen, dus vertrekken kan nog steeds.

“Natuurlijk, maar dat hangt af van Genk. Als ik Genk verlaat, dan wil ik dat zonder ruzie doen. Ik heb hier heel mooie jaren beleefd. Toen ik hier aankwam, was ik boos omdat ik weg moest bij AEK. Ik was erg gelukkig in Athene.”

“Plots zat ik in een klein stadje waar het altijd regende. Na een half jaar heb ik de knop omgedraaid. Als ik het nu heb over thuis, dan bedoel ik Genk.” Roland Juhasz liet al verstaan dat een transfer van Tözser hem zou kunnen overtuigen om ook bij Anderlecht te blijven.

“Roland is speciaal voor mij. Een goede vriend. Maar dit zal niet het enige zijn dat mijn keuze bepaalt. Als ik in juni enkel de keuze heb tussen Sint-Truiden en Anderlecht, zal ik uiteraard voor Anderlecht kiezen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties