Reactie Kljestan: "Terugkeer Biglia scheelt toch heel wat"

Kljestan: "Terugkeer Biglia scheelt toch heel wat"
Foto: © SC

Als Sacha Kljestan een anonieme wedstrijd kan spelen, wil dat zeggen dat Anderlecht goed draaide. Dat vond de Amerikaan ook na de wedstrijd tegen Club Brugge.

Johan Walckiers in Anderlecht

"Dit zijn maar drie punten, maar toch doet het deugd om tegen een toptegenstander te winnen", lachte Kljestan. "Brugge is een heel goed team met een heel sterk middenveld. Ik viel misschien niet op, maar ik heb toch moeten rennen om alles bij elkaar te houden. Maar onze aanval was vandaag weer uitmuntend. Na zo'n kleine break doet het toch goed om er onmiddellijk te staan."

Kljestan werd herernigd met zijn Argentijns maatje op het middenveld. "Dat scheelt toch heel wat hoor. Lucas is technisch wellicht de beste in België. Hij kan overal het verschil maken."

Ondertussen behaalde Anderlecht 13 op 15 in de topwedstrijden, maar tegen de mindere goden laten ze het afweten. "Ik heb er ook geen verklaring voor. Ze hebben me gezegd dat er in Anderlecht een gezegde is: 'Paars-wit staat er altijd op de grote momenten'. Wel, beter kan ik het niet uitleggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties