Overzicht: transfermarkt (17/01) - alle transfers en geruchten

Tomas Taecke
| 322 reacties
Overzicht: transfermarkt (17/01) - alle transfers en geruchten
Foto: © SC

Tot en met 31 januari bundelt onze redactie voor onze lezers alle geruchten, akkoorden en transfers. Heet van de naald volgt u hier elke beweging op de transfermarkt vanop de eerste rij!

Officieel - Merkel terug naar AC Milan (21u43)

De Duitser Aleksander Merkel keert per direct terug bij AC Milan. De middenvelder werd verhuurd aan Genoa, maar door personeelsproblemen heeft de Italiaanse topclub een akkoord bereikt met de Genoanen om hem te laten terugkeren.

Officieel - Mazuch vertrekt naar Dnipro (21u05)

Anderlecht heeft een akkoord bereikt met de Oekraïnse club Dnipro inzake de overgang van Ondrej Mazuch. De verdediger vertrekt met onmiddellijke ingang en Anderlecht zou nog een mooie transferprijs gekregen hebben.

Gerucht - PSG en Man City hebben akkoord over Tévez (18.05u)

Manchester City en PSG hebben een akkoord bereikt over een transfer van Carlos Tévez. Officieel is het nieuws echter nog niet, maar raakte in de entourage van PSG bekend. Tévez zal morgen met de Franse club aan tafel zitten.

Gerucht - Torres aangeboden aan Ancelotti (17.32u)

Carlo Ancelotti, sinds kort de trainer van Paris Saint-Germain, heeft verklaard dat hij twee topspits aangeboden kreeg via makelaars. Zowel Fernando Torres (Chelsea) als Dimitar Berbatov werden de Italiaan naar eigen zeggen aangeboden.

Nieuws - Geen bod op Vorm (16.46u)

De Nederlandse doelman Michel Vorm staat in de belangstelling van enkele Engelse topclubs. Onder meer Manchester United wordt genoemd, maar bij Swansea kregen ze nog geen bod binnen.

Gerucht - Kabasele wil naar STVV (14.54u)

Nathan Kabasele wil graag meer aan spelen toekomen. Daarom overweegt de rechtsbuiten van Anderlecht een uitleenbeurt bij Sint-Truiden, dat laatste staat.

Nieuws - Standard stuurt tester door (14.38u)

Standard heeft de 18-jarige tester Ben Azubel doorgestuurd. De Israëlische spits van Kfar Saba werd te licht bevonden en moet zijn zoektocht naar een nieuwe club elders voortzetten.

Officieel - Faure ruilt Lyon voor Nantes (14.22u)

De beloftevolle Sébastien Faure vertrekt op huurbasis naar FC Nantes. Het talent van l'OL wordt voor de rest van het seizoen uitgeleend aan de Franse tweedeklasser. 

Gerucht - Liverpool aast op Zuid-Amerikaan uit Eredivisie (14.15u)

Het Nederlandse VI weet dat Liverpool zich nadrukkelijk gemeld heeft voor een Zuid-Amerikaanse speler uit de Eredivisie. De namen die circuleren zijn die van David Texeira (FC Groningen) en Nicolas Lodeiro (Ajax).

Gerucht - Defoe is 20 miljoen pond waard (13.50u)

Tottenham heeft een prijskaartje van 20 miljoen pond rond de nek van international Jermain Defoe gehangen. Naar verluidt (BBC) heeft Liverpool een bod van 'slechts' tien miljoen pond uitgebracht op de aanvaller.

Gerucht - Vansteenkiste dicht bij OHL (13.24u)

Jannes Vansteenkiste gaat wellicht aan de slag bij OHL. Onze redactie weet dat de verdediger van blauw-zwart zo goed als rond is met de Leuvense club en het seizoen naar alle verwachtingen bij de promovendus zal rondmaken.

Officieel - Danny Holla maakt het seizoen rond bij VVV (13.03u)

Groningen-speler Danny Holla zal het seizoen rondmaken bij VVV Venlo. De 24-jarige middenvelder komt niet langer voor in de plannen van Pieter Huistra en vertrekt op huurbasis naar de Limburgse ex-club van Glenn De Boeck.

Officieel - Tottenham neemt Falque definitief over en stalt hem bij Southampton (12.53u)

Tottenham heeft Yago Falque definitief overgenomen van Juventus. De 22-jarige Spanjaard kwam op huurbasis slechts vijf keer in actie bij de Spurs en wordt meteen uitgeleend aan tweedeklasser Southampton. Falque genoot zijn opleiding bij Barcelona en werd door Juventus eerder uitgeleend aan Bari en Villarreal B.

Gerucht - Sunderland heeft 12 miljoen euro veil voor Freiburg-spits (12.49u)

Sunderland bereidt een bod van 12 miljoen euro voor op Freiburg-aanvaller Papiss Cissé. De 26-jarige spits die vorig seizoen 22 goals liet optekenen in 32 matchen mocht eerst niet vertrekken van Freiburg, dat nu wel wil onderhandelen met de Premier League-club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties