Interview De Ceulaer: "Niet te hard van stapel lopen"

Melissa Maes
| 7 reacties
De Ceulaer: "Niet te hard van stapel lopen"
Foto: © SC

Lokeren had woensdagavond alle redenen om feest te vieren door AA Gent uit de Beker van België te kegelen, maar toch hielden de spelers het sober. “Zaterdag staat er alweer een belangrijke wedstrijd op onze agenda”, laat Benji De Ceulaer weten aan onze redactie.

“Het is heel leuk dat we in de halve finales staan, maar dat hebben we niet gevierd. Zaterdag wacht ons opnieuw een belangrijke wedstrijd. De sfeer op de club was donderdagochtend wel heel leuk”, blikt Benji De Ceulaer terug.

Lokeren laat in de competitie veel punten liggen door telkens gelijk te spelen, maar in de beker levert het wel iets op. De heenmatch tegen AA Gent eindigde op 1-1 en woensdag was 3-3 de eindstand. “Het is ongelooflijk (lacht). Ik heb er geen woorden voor.”

“Nu wacht Lierse op ons in de halve finale. Het zal niet makkelijk worden, we zullen ons honderd procent moeten concentreren als we de finale willen bereiken. We mogen zeker nog niet te hard van stapel lopen.”

Sporting krijgt de Pallieters ook al zaterdag voorgeschoteld. “Ik weet niet of dat een voordeel is. De competitie en de beker zijn zo verschillend. In de beker kunnen we rekenen op wat geluk, maar dat ontbreekt ons wel in de competitie.”

Als Lokeren de finale haalt, dan zal het Bergen of KV Kortrijk ontmoeten. “Wie ik het liefst als tegenstander zou hebben? Goeie vraag (denkt even na). Het zijn allebei moeilijke opponenten. Ik kan niet kiezen, maar ik speel wel liever tegen kleinere ploegen dan topclubs.”

De Waaslanders willen De Ceulaer graag langer aan zich binden. Hebben ze hem al kunnen overtuigen? “Mijn manager is er nog mee bezig. Het ziet er gunstig uit, maar we zien wel. Het geeft wel vertrouwen dat de club langer met me wil doorgaan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties