Mathijssen: "Nog geen doelman gekozen"

Tomas Taecke
| 18 reacties
Mathijssen: "Nog geen doelman gekozen"
Foto: © SC

Jacky Mathijssen trekt zondag door weer en wind naar het Jan Breydelstadion. Naast de coach keert ook mogelijk Stijn Stijnen terug naar de club waar hij niet onopgemerkt deel van uitmaakte.

"We zijn bewust niet uitgeweken naar indoortrainingen", vertelt Mathijssen op de clubsite. "We hebben op een normaal veld getraind, ook op kunstgras en morgen trainen we op ons hoofdveld. Er bestaan veel theorieën over, maar daar trek ik mij niet zoveel van aan".

"Ik denk wel dat we een goed resultaat kunnen neerzetten in Brugge", vervolgt Mathijssen. "Het is in ieder geval een goed moment om daarheen te gaan. Ze zijn op zoek naar evenwicht onder Daum en kennen bijgevolg ups en downs. Als ze net een topdag hebben, wordt het natuurlijk heel moeilijk".

Veel is er te doen rond het luxeprobleem dat Mathijssen de laatste weken ervaart. Beerschot heeft drie goede doelmannen, waarvan er eentje vorig seizoen zijn ontslag kreeg bij Club Brugge. "Ik ben er op dit moment nog niet uit", geeft Mathijssen mee. "Ik ga er maximaal mijn tijd voor nemen, maar wil niet dat mijn ploeg eronder lijdt. Ik heb al heel veel gelezen over die keuze, zelfs al bijgeleerd. We hebben drie goeie doelmannen die zich zeer professioneel gedragen. Deze week was dit niet anders", aldus de Beerschot-coach.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties