Chen gelooft nog in deelname aan PO-I

Mathias Dumarey
| 6 reacties
Chen gelooft nog in deelname aan PO-I
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

KV Mechelen is de jongste weken behoorlijk goed op dreef. Het inspireert linksachter Xavier Chen (foto) tot meer ambitie. "We kunnen echt wel nog PO-I halen", klinkt het bij de international uit Taiwan.

KV Mechelen krijgt vanavond KV Kortrijk op bezoek, in de ogen van Xavier Chen de grote revelatie van het seizoen. Zelf speelde hij nog voor de West-Vlamingen tussen 2004 en 2007. De Belgische Taiwanees hoopt eigenlijk vooral nog op deelname aan PO-I. "Momenteel spelen we voor de premies. Deelname aan PO-I is nog ver weg, maar het kan zeker nog. We blijven elke week gaan om te winnen en dan ze we wel", weet Chen in HNB.

Chen is vooral blij dat Julien Gorius, fel gewild door RC Genk vorige maand, toch in Mechelen bleef. "We waren er allemaal heel blij mee. Toen Julien woensdag in de kleedkamer kwam, begon iedereen grappen te maken over hem. Ik vind het erg knap van het bestuur dat ze hem konden houden. In het andere geval, zouden we allemaal heel triest zijn geweest. Ook de supporters trouwens. Op en naast het veld is Julien heel belangrijk. Hij is gelukkig zelf niet te veel ontgoocheld. Hij weet dat hij straks een nieuwe kans krijgt om een mooie transfer te versieren en hij voelt zich heel goed bij ons", besluit Chen.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties