Wacht Cercle-coach Miron Muslic nog een sanctie na opvallende speech op training?

Wacht Cercle-coach Miron Muslic nog een sanctie na opvallende speech op training?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor Cercle Brugge staat er zondag ook nog heel wat op het spel. De club strijdt nog met KRC Genk voor de vierde plaats in het klassement, maar moet wel resultaat boeken tegen Club Brugge om daar kans op te maken.

Cercle Brugge neemt het zondagavond op tegen Club Brugge tijdens de laatste speeldag van de play-offs. Blauw-zwart heeft genoeg aan een gelijkspel om de titel te pakken, maar dat wil stadsrivaal Cercle niet zomaar laten gebeuren.

Maar in een derby gaat het ook vooral om inzet en wilskracht. Daarom gaf coach Miron Muslic een speech op training, maar die was op zijn minst opvallend te noemen.

"Club Brugge zal gesteund worden door hun supporters... En ze zullen ook veel f*cking steun krijgen van de f*cking scheidsrechters", klonk het volgens HLN in een fragment dat door de VRT werd opgenomen.

Maar nu dreigt de coach hier nog een sanctie voor te krijgen. HLN meldt dat het Bondsparket niet opgezet is met de uitspraken waardoor het nog een staartje zou kunnen krijgen.

Eerder dit seizoen kregen onder meer Hein Vanhaezebrouck en Alexander Blessin ook al een waarschuwing van het Bondsparket voor uitspraken die over scheidsrechters gingen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties