Hoefkens en Club Brugge spreken over contractverlenging

Glenn Schrader
| 43 reacties
Hoefkens en Club Brugge spreken over contractverlenging
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Carl Hoefkens lijkt dan toch opnieuw te onderhandelen over een contractverlenging met Club Brugge. De aanvoerder ging twee weken geleden eerst niet in op het voorstel van Club Brugge dat nu een ander bod zal voorbereiden.

Hoefkens stuurde eind januari nog een tweet de wereld in waarin hij liet blijken zeer teleurgesteld te zijn. “Dit is de zwa(a)rtste dag in mijn carrière”, tweette hij. Dit nieuws sloeg in als een bom bij supporters van Club Brugge.

“Ik krijg eerstdaags bericht van Club en dan weet ik wat het standpunt van de club is, maar er wordt opnieuw gesproken. Normaal gezien laat de voorzitter me vrijdagochtend weten wanneer we weer zullen samenzitten. Ik hoop dat er snel een doorbraak komt”, meldt hij aan Het Nieuwsblad.

De opmerkelijke reactie van de Club Brugge supporters zou wel eens de doorslag kunnen gegeven hebben voor het bestuur van Club Brugge. Hoefkens hoopt alleszins niet dat dit de hoofdreden is voor de nieuwe gesprekken. “Ik zou niet willen dat het bestuur mij een nieuw contract geeft omwille van supportersacties. Als dat de reden is, dan zou me dat storen”, liet hij nog weten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties