Abramovich annuleert vrije dag spelers

Glenn Schrader
| 6 reacties
Abramovich annuleert vrije dag spelers
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De alarmbel luidt bij The Blues. Chelsea kon vooralsnog de hoge verwachtingen niet inlossen en de vierde plek, die recht geeft op deelname aan de Champions League, lijkt zelfs verloren te gaan. Clubeigenaar Abramovich wordt ook nerveus en begint zich te mengen in het geheel.

De ploeg uit Londen verloor afgelopen weekend andermaal in de Premier League. Dit keer konden ze geen vuist maken tegen het Everton van Marouane Fellaini. Door deze nederlaag kwamen de spelers en technische staf in nauwe schoentjes te staan.

Normaal gezien kregen de spelers zondag een vrije dag, maar Abramovich droeg iedereen op zich te melden op het trainingscomplex. De Russische eigenaar maakte tijd voor een groepsgesprek waarin hij het woord nam. De miljardair zou ontevereden zijn met de gang van zaken en wil de kloof van vijtien punten met Manchester City duidelijk verminderen.

Ondanks de aanwezigheid van Abramovich ontkennen de club en eigenaar dat Villas-Boas moet vrezen voor zijn functie. De interesse van de Rus in de gang van zaken zou volgens Chelsea ‘volkomen normaal’ zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties