Touré denkt na over toekomst bij Ivoorkust

Glenn Schrader
| 1 reacties
Touré denkt na over toekomst bij Ivoorkust
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De 28-jarige Yaya Touré zegt onzeker te zijn over zijn toekomst bij Ivoorkust. De verloren finale tegen Zambia op de Afrika Cup zou hem aan het denken gezet hebben.

 “Ik moet kijken wat het beste voor mij, mijn club en mijn land is. Ik hou ervan om voor Ivoorkust te spelen dus het is moeilijk om te beslissen. De nederlaag tegen Zambia was een grote teleurstelling voor me, misschien moet ik wachten tot mijn hoofd leeg is voordat ik zo’n beslissing neem”, aldus de Ivoriaan.

Door de Afrika Cup kon Touré niet voor Manchester City spelen. De middenvelder zegt nu helemaal geconcentreerd te zijn op de Engelse club. “City is mijn club, ik heb een verantwoordelijk tegenover hem, maar ik moest spelen voor mijn land”.

Voor hem is winst van de Premier League nu zijn ultieme doel. “Toen ik vertrok waren we nog in de running voor 2 bekers (Carling Cup en FA Cup). Wanneer ik terugkwam waren we voor beiden uitgeschakeld, maar we staan nog steeds eerste in de Premier League. Daar ligt nu mijn focus op”, besluit Touré.

Manchester City staat momenteel eerste in de Premier League. Ze behaalden zestig punten, twee meer dan aartsrivaal Manchester United.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties