Interview Akpala: "Interessante wedstrijd met publiek achter ons"

Tomas Taecke
| 3 reacties
Akpala: "Interessante wedstrijd met publiek achter ons"
Foto: © SC

Club Brugge moet scoren tegen Hannover en rekent daarvoor op de doelpunten van Joseph Akpala. De Nigeriaan verkeert in uitstekende vorm en vindt dat het team de kwalificatie als beloning voor het harde werk verdient.

Tomas Taecke in Brugge

"Morgen spelen we de tweede helft", stak Joseph Akpala verwarrend van wal. "In Hannover hebben we het eerste deel afgewerkt, nu in de tweede helft moet het gebeuren. Het uitdoelpunt is enorm belangrijk en geeft ons vertrouwen dat we dit kunnen halen. Het zal zeker niet eenvoudig zijn tegen een sterk Hannover, maar we hebben tot op heden nog maar één helft gespeeld".

"We willen niet alleen winnen voor Stenman, maar voor het hele elftal. Het is schandalig wat er is gebeurd, maar de kwalificatie is nu belangrijk voor het voltallige team. Doorstoten naar de volgende ronde zou een beloning zijn voor het harde werk dat we geleverd hebben. Dan zullen we allemaal heel gelukkig zijn en in het bijzonder voor Stenman".

"Het veld ligt er allesbehalve bij, maar dat is nu eenmaal zo. Het is lastig spelen maar we moeten er voor gaan en niet met het terrein bezig zijn. Of dit een voordeel is? Iedereen wil op een goed veld spelen, dus ik zie geen voor-of nadeel voor één van beide ploegen. Het kan een interessante wedstrijd worden met de steun van ons publiek en ik hoop van harte dat we ons kunnen kwalificeren voor de volgende ronde", aldus Akpala.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties