Baert: "Blij dat ik Antwerpfans nog eens ga horen"

Dirk Pieters
| 77 reacties
Baert: "Blij dat ik Antwerpfans nog eens ga horen"
Foto: © SC

KV Oostende neemt het zondagmiddag op tegen Antwerp. Voor speler Kevin Baert de speciaalste wedstrijd van het seizoen. De ex-speler van Antwerp neemt het voor de eerste keer ooit op tegen 'zijn' Great Old. Een wedstrijd die al maanden op zijn kalender stond aangeduid.

Niet alleen een belangrijke wedstrijd in het klassement, maar ook heel speciaal voor Baert. "Natuurlijk zie ik al lange tijd uit naar deze wedstrijd. Ik hoop op een goede en aantrekkelijke wedstrijd en dat de beste ploeg mag winnen. Beide clubs kunnen zich geen nederlaag veroorloven. Er staat veel op het spel en daar doe je het voor als speler", aldus Kevin Baert aan onze redactie.

Negatieve commentaar verwacht Baert helemaal niet vanuit het Antwerppubliek. "Ik denk helemaal niet aan negatieve gezangen. Ik ben nog altijd één van hen en zo zal ik me altijd blijven voelen. Ik speel nu voor KV Oostende en ga me meer dan 100% geven, maar Antwerp vergeet ik nooit. Ik ga enorm blij zijn om de supporters nog eens te zien en vooral te horen roepen. Voor zo'n sfeer wil elke supporter voetballen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties