Leekens roept De Ceulaer op

Andrea Doino
| 166 reacties
Leekens roept De Ceulaer op
Foto: © SC

Volgende week woensdag op 29 februari spelen de Rode Duivels een oefeninterland tegen Griekenland. Er zijn twee opvallende nieuwkomers, AZ- speler Maarten Martens en Benjamin De Ceulaer van Sporting Lokeren.

Voor de speler van Lokeren is het zijn eerste selectie voor de Rode Duivels. De Ceulaer verlengde onlangs zijn contract met de Wase club tot juni 2015 en speelt de finale van de Beker van België tegen KV Kortrijk.

AZ-speler Maarten Martens presteert de laatste tijd heel goed voor AZ en heeft zijn tiende selectie beet. Vanavond verdedigt Martens een 1-0-voorsprong tegen zijn ex-club Anderlecht in het Constant Van Den Stockstadion.

Opmerkelijke afwezige is Jelle Vossen, die de laatste tijd vaak op de bank zit bij Racing Genk. Simon Mignolet, Laurent Ciman en Igor De Camargo zijn er weer bij.

De selectie:

Doelmannen: Mignolet (Sunderland), Courtois (Atlético Madrid) , Gillet (Bologna)

Verdedigers: Alderweireld (Ajax), Ciman (Standard), Kompany (Man City), Lombaerts (Zenit), Vermaelen (Arsenal), Vertonghen (Ajax)

Middenvelders: Defour (Porto), Fellaini (Everton), Gillet (Anderlecht), Martens (AZ Alkmaar), Nainggolan (Cagliari), Simons (Nürnberg), Witsel (Benfica), Chadli (Twente), De Bruyne (Genk), Dembélé (Fulham), Hazard (Lille OSC), Mertens (PSV Eindhoven)

Aanvallers: De Camargo (Mönchengladbach), Lukaku (Chelsea), Mirallas (Olympiakos), De Ceulaer (Lokeren)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties