Robben: "Media voeren een kleine oorlog met mij"

Robben: "Media voeren een kleine oorlog met mij"
Foto: © SC

Bayern München-speler Arjen Robben mocht in de Champions League- wedstrijd tegen FC Basel, die met 1-0 werd verloren, nog eens starten. De Nederlandse international bevindt zich in een mindere periode. Hij meent dat sommige Duitse media een kleine oorlog met hem voeren.

De laatste weken krijgt Arjen Robben veel kritiek omdat hij te egoïstisch zou spelen. De speler zelf wil zich daar niet te druk om maken en zegt dat sommige media in Duitsland hem de laatste altijd bekritiseren.

“Ik wil daar niet veel over zeggen”, zei Robben in een interview met Sport1. “Eén of twee kranten voeren al twee maanden een kleine oorlog met mij, dat is iets persoonlijks. Ik wil niet iedereen over één kam scheren, maar het is een beetje triest van die kranten.”

Ook Franz Beckenbauer, erevoorzitter van Bayern München, uitte zich niet al te positief over Robben. “Ook daar wil ik niets over zeggen, want elk woord van mijn kant is er volgens mij eentje te veel”, aldus Robben.

De Nederlander startte de afgelopen wedstrijden op de bank en hij vindt het begrijpelijk waarom hij tegen Basel niet tot zijn beste spel kwam. “Voor mij is het heel moeilijk gezien de situatie waar ik uit kom. Ik heb twee wedstrijden niet mogen starten, juist op het moment dat de vorm begon te komen. Dat is best moeilijk na zo’n zware blessure.”

“Dan probeer je terug te komen, heb je drie wedstrijden gespeeld en word je weer op de bank gezet. Daardoor ontbrak tegen Basel het ritme af en toe, maar het komt goed.” 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties