Mourinho: "Voor ons spelen records geen rol"

Mourinho: "Voor ons spelen records geen rol"
Foto: © SC

Real Madrid kan bijna een nieuwe titel in zijn prijzenkast zetten, dat weet ook Mourinho. De coach blijft echter nuchter onder al die voorspellingen.

Real Madrid kan vandaag een nieuw record neerzetten in de Primera Division. Als De Koninlijke wint kunnen ze voor de eerste keer ooit negen competitiewedstrijden op rij winnen. Mourinho houdt zich niet bezig met het breken van records. “Het winnen van La Liga is alles wat ik wil”, weet de coach in de Spaanse media.

"Voor ons spelen records geen rol. Het is en wordt geen obsessie, het is ook geen doel om mijlpalen neer te zetten. Het enige wat Real wil is de landstitel winnen", aldus de Portugees die morgen tegen Rayo Vallecano moet zien te winnen.

"We mogen onze borst natmaken, het wordt lastig tegen Rayo", vervolgt Mourinho. "Ik heb geen idee wat hun strijdplan zal zijn. Normaal gesproken spelen ze aanvallend, maar dat kan tegen ons heel anders zijn. Ze spelen ook liever uit dan thuis, dat is in ons voordeel. We moeten de favorietenrol waarmaken”.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties