Perbet ziet complot van de voetbalbond

Glenn Schrader
| 30 reacties
Perbet ziet complot van de voetbalbond
Foto: © SC

Zaterdag scoorde Bergen-spits Jérémy Perbet een hattrick. Dat vond hij alleszins, de bond liet echter weten dat het een eigen doelpunt was van Tomas Mikulic. De aanvaller reageerde verontwaardigd op de beslissing.

“Dit is te gek voor woorden”, reageert Perbet woedend. “Ik ben boos en verontwaardigd, want elke week worden doelpunten toegekend aan aanvallers die zonder aanraking naast waren gegaan. Maar als Perbet een doelpunt maakt, is er plots een probleem. Het is niet de eerste keer dat het dit seizoen gebeurt. De bond heeft duidelijk iets tegen Perbet en tegen Bergen”.

Perbet denkt dat hij de reden hiervoor heeft gevonden. “Bergen is de enige kleine Waalse ploeg in eerste klasse. Al een heel jaar wordt ons stokken in de wielen gestoken. We krijgen ook vaak erg slechte refs. Het bestuur van Bergen is even boos als ik en beraadt zich over acties”, besluit de aanvaller tegenover Het Nieuwsblad.

Perbet beleeft momenteel een goed seizoen voor Bergen. Hij heeft al twintig doelpunten gescoord en staat daarmee eerste in de topschutterlijst. Zijn eerste achtervolger, Jelle Vossen, volgt met dertien doelpunten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties