Torres weigerde penalty te nemen

Andrea Doino
| 10 reacties
Torres weigerde penalty te nemen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Fernando Torres weigerde dinsdag een penalty te nemen tegen Birmingham City in de FA Cup. Juan Mata gaf hem de bal, maar Torres ging niet in op zijn aanbod. "Neem jij hem maar", zei Torres.

“Ik vroeg hem of hij de strafschop wilde nemen, maar hij weigerde. Hij wilde niet omdat hij niet bovenaan op de lijst stond. Neem jij hem maar, zei Fernando tegen me”, aldus Mata die de penalty uiteindelijk miste.

Die strafschop had Torres misschien terug vertrouwen kunnen geven. De Spanjaard heeft al lang niet meer kunnen scoren voor Chelsea. Als hij zaterdag start tegen Stoke City en hij niet binnen de negen minuten scoort dan heeft hij al 24 uur achtereen geen doelpunt kunnen maken voor The Blues.

Voormalig topspeler Alan Shearer heeft nog vertrouwen in El Niño. “Ik denk eigenlijk dat hij nog wel over de kwaliteiten beschikt, maar dat hij in een diepe dal zit. Dan moet je jezelf helpen en de juiste beslissing nemen. Een vertrek bij Chelsea is één van de opties.”

“Ik was ook verbaasd dat hij de strafschop niet nam. Een gouden kans om de negatieve spiraal te doorbreken. Ik was geschokt, want wat kon er misgaan. Ze stonden al 2-0 voor”, besloot Shearer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties