Terry: "Oudere spelers hadden geen invloed op ontslag Villas-Boas"

Terry: "Oudere spelers hadden geen invloed op ontslag Villas-Boas"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

John Terry heeft laten weten dat de oudere spelers van Chelsea niet verantwoordelijk zijn voor het ontslag van André Villas-Boas. De coach werd onlangs ontslagen bij The Blues vanwege de slechte prestaties.

Net voor zijn ontslag liet Frank Lampard weten dat zijn relatie met de 34-jarige Portugees niet ideaal was en dat enkele spelers in discussie waren gegaan met de coach. Toch liggen deze discussies niet aan de basis van zijn ontslag volgens Terry.

“Mensen denken dat de oudere spelers een enorme invloed hebben in Chelsea, maar ik kan jullie verzekeren dat dat nooit het geval is geweest sinds ik bij de club speel. Iedereen bekommert zich gewoon om de ploeg. André was heel goed, maar we behaalden gewoon geen resultaten”, vertelde John Terry aan SkySports.

Ook Didier Drogba vindt het ontslag een spijtige zaak. “Het team stak niet in goede vorm. Ik denk dat wij, als spelers, misschien wat meer konden doen, zodat deze situatie werd vermeden. Maar dat is het leven, we steunen hem. Hij is een vriend en zal altijd een vriend blijven.”


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties