Arthur Vermeeren voelt mee met Antwerp: "Jammer om te zien"

Brandon Morren vanuit basiskamp Rode Duivels
| 2 reacties
Arthur Vermeeren voelt mee met Antwerp: "Jammer om te zien"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sinds Arthur Vermeeren bij Antwerp vertrok, lijkt het er toch wat minder te lopen. De middenvelder vindt het jammer om te zien, maar vertelde dat het een keuze was die hij moest nemen.

Arthur Vermeeren maakte bij Antwerp veel indruk in de Jupiler Pro League. In januari vertrok de middenvelder voor 23 miljoen euro (inclusief bonussen) naar Atletico Madrid.

Bij Antwerp loopt het nu iets minder. De club eindigde laatste in de Champions' Play-offs en kon zich zo niet verzekeren van Europees voetbal.

"Natuurlijk is het jammer om te zien", vertelde Vermeeren. "Zeker omdat ik de spelers ken, het zijn mijn vrienden en ik weet wat de kwaliteiten van die jongens zijn."

Maar de keuze om naar Atletico te trekken was er een die nodig was. "Ik heb die keuze gemaakt voor mezelf. Ik kon natuurlijk ook blijven, maar die keuze moest ik maken om zo veel mogelijk te kunnen ontwikkelen."

"Het eerste halfjaar, was een halfjaar dat ik heb meegenomen om mezelf sneller voor te bereiden op Atletico. Natuurlijk blijf ik wel naar Antwerp kijken en hoop ik dat ze het zo goed mogelijk doen", besluit Vermeeren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties